Er du vores nye rekrutteringsmedarbejder?
Rekrutteringskonsulent
til Små Job Med Mening

Er du en netværker med gehør for virksomheders behov, og kan du skabe banebrydende jobresultater for både virksomheder og mennesker på kanten af arbejdsmarkedet? Så er du måske den job – og rekrutteringskonsulent, vi søger til vores team i JobFOKUS.

 

JobFOKUS formidler projektet Små Job Med Mening og kompetencer til hele Nordjyllands erhvervsliv. Vi rekrutterer kandidater til lønnede småjobs på virksomheder og skaber det gode match.

Som rekrutteringskonsulent i JobFOKUS indgår du i et nytænkende projekt, der ønsker at udfordre de konventionelle rammer for skabelsen af småjobs til folk på kanten af arbejdsmarkedet. Størstedelen af dit arbejde vil foregå ”i marken”, hvor du med opsøgende indsatser på virksomheder og uddannelsesinstitutioner skaffer småjobs. I samarbejde med de aalborgensiske virksomheder, identificerer og afdækker du deres behov for hjælp til uløste opgaver og matcher med en af vores kandidater. Selvom der er tale om meget selvstændigt arbejde, hvor du plejer egen portefølje af kandidater og virksomheder, er det afgørende, at du er holdspiller og trives i et mindre team af engagerede kollegaer med bevidstheden om, at vi skaber de bedste resultater i fælleskab.

 

 

For at få succes i jobbet kræves det, at du…

  • Trives med at skabe resultater og blive målt på din evne til at skaffe jobs til vores ledige kandidater

  • Kan kommunikere med mennesker på alle niveauer om end det er virksomheden eller kandidaten

  • Sætter teamwork højt og samarbejder for at opnå de overordnede mål

  • Har minimum 5 års relevant erfaring indenfor bl.a. salg eller rekruttering

  • Har flair for IT på brugerniveau

  • Har en menneskelig og faglig robusthed

  • Har egen bil til rådighed
     

Kandidaterne, der indgår i projektet, er aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere. Vi lægger derfor stor vægt på, at du kan genkende dig selv i et relationelt arbejde med den enkelte kandidat og har interesse og forståelse for andre mennesker.

 

 

Vi tilbyder et attraktivt job i et åbent og uhøjtideligt miljø, hvor en flad organisation er kendetegnet. Du har mulighed for at bidrage til de løbende strategiske overvejelser i det daglige arbejde sammen med dit team.

Stillingen er fuld tid svarende til 37 timer pr. uge og er foreløbig tidsbegrænset frem til 30. April 2022. (Dog har vi en klar forventning om, at stillingen forlænges.)

 

Er du den nye rekrutteringskonsulent til JobFOKUS-teamet?

Så skynd dig at sende din ansøgning til info@fokus-folkeoplysning.dk. (mrk.: ’JOB FOKUS’)

Vi opfordrer dig til at søge snarest, da ansøgningerne vil blive behandlet løbende.

DOWNLOAD STILLINGSOPSLAG HER!

 

OM FOKUS FOLKEOPLYSNING

JobFOKUS er en selvstændig afdeling i regi af FOKUS Folkeoplysning. FOKUS administrerer forskellige afdelinger i Aalborg og omegn: JobFOKUS, FOKUS Aalborg, FOKUS Fitness, YOGA HUSET Aalborg og KaffeFair. Sammen arbejder vi for at skabe gode liv. Vores indsatser dækker bredt inden for områderne folkesundhed, kulturtilbud, kompetenceudvikling og beskæftigelsesrettede tilbud.

JOB FOKUS, Aalborg

FOKUS Folkeoplysning, Aalborg

/FOKUS Folkeoplysning

CVR: 88 04 30 14 

Strandvejen 19, 9000 Aalborg

info@fokus-folkeoplysning.dk

Tlf. 99 30 10 00